Mandag
Kyllingfilét
stekt paprika, sjampinjong, løk og brokkoli med husets hjemmelagede currysaus og potetbåter på siden /* m, sen, sel
- kr 199
Tirsdag
Karbonademiddag
stekt paprika, sjampinjong, løk og brokkoli, med hjemmelaget brunsaus og kokte poteter på siden /* hv, m, sel
- kr 199
Onsdag
Kyllingsnadder
serveres med marinert kyllingfilet i strimler. Med stekte grønnsaker, potetbåter, bearnaise saus og brød på siden. /* e, hv, m, ses**
- kr 198
Torsdag
Entrecôte
serveres med stekt paprika, sjampinjong, løk, brokkoli og bearnaisesaus, med fløtegratinerte poteter på siden /* m, e, so, sen
- kr 244
Fredag
Biffsnadder
serveres med marinerte biffstrimler, stekte grønnsaker, potetbåter, bearnaisesaus og brød på siden /* e, hv, m, ses**
- kr 198
Lørdag
Tapas for 2
Kokkens utvalg for 2 personer /* e, hv, m, sel, ses**, sk, sul
- kr 448
- For 2 personer
Søndag
Urtebakt laks
serveres med stekt paprika, sjampinjong, løk og brokkoli med husets kremete pestosaus og potetbåter på siden /* c, m, sel, so, f
- kr 199